Over NLAI

OVER NLAI

HOME /  OVER NLAI

DÉ ALIMENTATIESPECIALIST VAN NEDERLAND

Het NLAI is dé specialist op het gebied van de inning van alimentatie tot zeker 5 jaar terug. Lange tijd was er maar één partij in de markt actief, welke slechts tot zes maanden terug incasseerde. Er werd gemerkt dat er bij alimentatiegerechtigden behoefte bestond aan een partij welke met veel langere terugwerkende kracht alimentatie kon innen. De sleutel tot succes ligt in het samenwerken met u om tot optimale oplossingen te komen, met altijd heldere afspraken en een concurrerende prijs. Het NLAI is een 100% zusterorganisatie van AGIN Pranger Gerechtsdeurwaarders, uw vordering is dus in goede handen.

Ons kantoor is gelegen aan de Oude Hoofdvaartsweg 1c te Assen

Deel deze info met je netwerk

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

bereikbaarheid

Onze specialisten werken nauw samen om de beste oplossing te vinden om de achterstanden te innen. Ons team is van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar en urgente zaken kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week per e-mail melden aan ons melden.

transparant

Wij zijn open en eerlijk, onze specialisten bieden geen oplossingen die u niet nodig heeft. Wij hebben geen kleine lettertjes, we komen altijd onze afspraken na. We zijn zeer gedreven in ons vak en het is ons doel om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.

missie

Het NLAI heeft tot doel om een goede uitvoering te geven aan de maatschappelijk belangrijke taak om alimentatie te innen, daarvoor wordt uitsluitend met specialisten gewerkt. Dit komt ook tot uiting in onze missie: met kennis en respect, doortastend alimentatie innen.
Share by: